Foam Lance- vaahdotin, pesuaineet ja välineet ovat saapuneet Custom Garagelle

Nyt menee auton pesu helpoksi ja nopeaksi! Esi- ja ylläpitopesuun tarkoitetetulla Foam Lancella vaahdotat autosi sekunneissa. Muutaman minuutin vaikutusaika, huuhtelu ja se on siinä! Tule kokeilemaan, tästä ei ole paluuta.. Vaahdotin on näppärä apuväline myös kinnasteluun, tämän nopeammin et saa autoa pestyä käsin!

Custom Garagen palvelut laajenevat! Olemme ottaneet myyntiin yleisimpiä autonhoitotuotteita ja välineitä mm. esipesuvaahdottimeen soveltuvat korkealaatuiset Bilt Hamberin Auto-foam pesuaineen sekä Bilt Hamber Surfex-HD liuotinpesuaineen, pien- ja raudanpoistajat, pesukintaat, kuivausliinat yms. Katso hinnastosta lisätiedot!

Huom! VIP-asiakkaille -5% normaalihintaisista tuotteista! Voit myös tehdä tilauksen meidän kauttamme ja tuotteet ilmestyvät suoraan ti-hallin VIP-laatikkoosi.

Mm. tätä se “Palveleva ti-halli” tarkoittaa =)

Mahtavaa kevään jatkoa toivottaa Custom Garage Crew!

Vastaa