Selätä Suola Garagella!

Foam Lance esipesu itsepalveluhallissa

Vaikuttaa tiesuola jämähtävän entistäkin tiukemmin maalipintaan tänä talvena mutta ei hätää, Custom Garagella Kauklahdessa pääset rauhassa puunaamaan autosi taas loistokuntoon. Tehokkaalla pesurillamme ja Foam Lance vaahdottimella homma käy näppärästi, vaahdottimen läpi voit levittää niin esipesuaineet kuin käsinpesuaineet. Ei siis paljon puljailua ämpäreiden kanssa. Ihanan helppoa!

Meiltä saat ostaa myös yleisimmät autonhoitotuotteet eli ei tarvetta koukata kaupan kautta. Hyllystä löytyy mm. Bilt Hamberin Autofoam esipesuun, Gyeon Bathe ja Bathe+ shampoot, pesukinnasta, kuivausliinaa jne.

Varaa itsellesi sopiva aika varauskalenteristamme niin et tuhlaa aikaa jonotteluun! Et myöskään tarvitse poletteja, maksu kätevästi kortilla kun on valmista! Meillä onnistuu myös öljynvaihdot, alustan massaus, vanteiden maalaus ja vaikka ja mitkä hommat, kysy lisää!

Säännöllisempään käyttöön kannattaa tsekata VIP-jäsenyydet, säästät selvää rahaa joka kuukausi ja saat käyttöösi laajimmat aukioloajat. Jäsenyydet alkaen 39e /kk, jolla voit käyttää pesulaa ja nosturia 3h kuukaudessa, riittää hyvin jokaviikkoiseen pesuun. Tarjolla on myös 5h ja 10h jäsenyydet jos kaipaat enemmän aikaa autosi hoitoon tai jaat jäsenyyden kaverisi tai perheesi kanssa.

NYT TAMMIKUUN SUPERTARJOUKSENA UUDEN VIP-JÄSENYYDEN KAUPAN PÄÄLLE BILTHAMBERIN AUTOFOAM JA GYEON BATHE PURKIT KAUPAN PÄÄLLE!

Garagen itsepalveluhalli on hyvin varustettu myös muillakin välineillä, löytyy tekstiilipesuri, hiekkapuhalluskaappi, prässi, monenlaisia erikoistyökaluja esim. jousipuristin, jarrujen ilmauslaite, vaihteistoöljyn vaihtolaite, vikakoodinlukija, puuntyöstökoneita yms pientä korvausta vastaan. Hinnastosta löytyy tarkemmat specsit!

TERVETULOA!

T: Garage Crew

Vastaa