Helmikuun Uutispläjäys

Terve!

Lumet alkavat sulaa ja kesä lähestyy, sopii paremmin kuin hyvin, ainakin meille =)

JÄSENYYSTILANTEESTA TÄMÄN VERRAN
Pk-seudulla lähiaikoina muuttuvan Ti-halli-tilanteen johdosta olemme alkaneet rajoittamaan uusien jäsenien liittymisiä, jotta voimme taata Teille, arvoisille nykyisille Vipeille,  edelleen hyvät mahdollisuudet tehdä varauksia halliimme. Muutamat uudet jäsenet otettiin juuri mukaan, tervetuloa vaan =), mutta toistaiseksi jatkossa myönnämme uusia jäsenyyksiä ainoastaan virka-aikaan halliamme käyttäville sekä nosturia käyttäville asiakkaille. Näiden varaustilanne on hyvin väljää tälläkin hetkellä. Lisäinfoa Vippi-sivuilla.

VASTUULLISUUTTA SEKÄ KUSTANNUSTEHOKKUUTTA SINUN LOMPAKKOASI AJATELLEN
Alamme jatkossa ostaa mm Bilt Hamberin Autofoamia, Surfex-HD:tä sekä Autowheeliä isommissa pakkauksissa, jolloin sisäänostohintamme pienenee ja pystymme myymään näitä autonhoitotuotteita entistä edullisemmin sinulle. Jätä siis tyhjä kanisterisi / pullosi sovittuun paikkaan Vip-numerollasi merkittynä niin me täytämme sen täyteen normaalia alhaisemmalla hinnalla. Näin säästämme luontoa yhdessä vähentämällä turhaa muovinkulutusta! Lisätietoja tulee myöhemmin…

EI MUUTA KUIN PESULLE JA NOSTURILLE!

Custom Garage Crew

Vastaa