Uusi varauskalenteri ja muita uutisia

Terveisiä Garagelta, pitkästä aikaa! Marraskuu on alkanut koleissa merkeissä, mutta sehän ei paljon menoa haittaa (varsinkin kun on lämmin halli, missä auton voi pestä ja puunata suojassa hyiseltä viimalta 😉 ) Paljon on tapahtunut tänäkin syksynä, tässä kootusti Garagen uutisia varsinkin niille, joiden viime käynnistä hallilla on kulunut hetki:

Uusi varauskalenteri otettiin käyttöön tänään

Garagen varauskalenteri on uudistunut ja löytyy nykyään osoitteesta www.custom-garage.fi/varauskalenteri. Jos olet tehnyt varauksen vanhaan kalenteriin tälle viikolle, ei hätää. Kaikki tulevat varaukset on siirretty vanhasta kalenterista uuteen.

Uutta aikaa varatessa muista ilmoittaa aina sekä nimesi että VIP numerosi, jotta tiedämme kuka milloinkin hallia käyttää. Custom Garage on nykyään vain VIP-jäsenten käytössä ma-su klo 6-22. Jos et ole vielä VIP-jäsen, kurkista tänne ja liity VIPiksi vaikka heti 🙂

Otamme mielellämme vastaan palautetta uuden kalenterin käytettävyydestä, älä siis epäröi ottaa yhteyttä jos jokin mietityttää.

Hallin remontista

Jos et ole käynyt hallilla hetkeen, et ehkä tiedä että Garagen pesupaikka on saanut uuden ilmeen. Maalausta ja muuta remonttia jatketaan hallilla vielä jonkin aikaa, mutta pyrimme siihen, että kunnostustyöt haittaisivat hallin käyttöä mahdollisimman vähän.

Pesupaikalta on nyt myös uutuuttaan kiiltävä, tuliterä Kränzlen painepesuri ja VIP-kaapin vieressä työkalusalkku pieniä korjauksia varten. Renkaanvaihtokautta ajatellen vetolaatikosta löytyvät 17 mm ja 19 mm rengasavaimet.

Marraskuun lopun Black Fridaykin lähestyy, joten pysykäähän kuulolla… 😀