Helmikuun Uutispläjäys

Terve! Lumet alkavat sulaa ja kesä lähestyy, sopii paremmin kuin hyvin, ainakin meille =) JÄSENYYSTILANTEESTA TÄMÄN VERRAN Pk-seudulla lähiaikoina muuttuvan… Read more Helmikuun Uutispläjäys

Black Friday !

  Black Fridayn hengessä Garagella nyt huipputarjous! Liity Custom Garagen VIP-jäseneksi tämän viikonlopun aikana ja saat ensimmäisen kolmen kuukauden jäsenyyden… Read more Black Friday !

LAAJENSIMME AUKIOLOAIKOJA..TAAS!

Asiakkaiden toivomuksesta laajensimme jälleen Garagen itsepalveluhallin aukioloaikoja. Pesulle ja nosturille pääsee jatkossa JOKA PÄIVÄ klo 06-22. Tuttuun tapaan ti-hallissamme ei… Read more LAAJENSIMME AUKIOLOAIKOJA..TAAS!

Kesäale Garagella!

Ale käynnistyy Garagella! Liittymällä VIPiksi heinäkuun (1.7-31.7.2018) aikana, saat yhden kuukauden ti-halleilua kaupan päälle! Käy siis pikaisesti tutustumassa Garagen VIPtoimintaan… Read more Kesäale Garagella!

Audi A5 photoshoot

Vappuhulinaa Garagella!

Vapun, kevään ja västäräkkien kunniaksi Garage tarjoaa kaikille 22.4-6.5.2018 VIPiksi liittyville 1 kk:n kaupan päälle! Nyt on oikea aika tsekata… Read more Vappuhulinaa Garagella!

Foam Lance esipesu itsepalveluhallissa

Selätä Suola Garagella!

Vaikuttaa tiesuola jämähtävän entistäkin tiukemmin maalipintaan tänä talvena mutta ei hätää, Custom Garagella Kauklahdessa pääset rauhassa puunaamaan autosi taas loistokuntoon.… Read more Selätä Suola Garagella!

Custom Garage ti-hallin Cyber Week tarjous

CYBER WEEK @ Garage!

NONIIN!! Garage tarjoaa kaikille CYBER WEEKin aikana VIPiksi liittyville yhden kuukauden kaupan päälle! Tutustu Custom Garage VIP:piin täällä ja liity… Read more CYBER WEEK @ Garage!

Uudistimme aukioloaikoja: myös sunnuntai auki VIPeille!

Uusien jäsenien ja kovan kysynnän vuoksi avasimme myös sunnuntain vipeille, aukioloaika on sama kuin lauantaina eli 08.00 – 22.00. Ma-pe… Read more Uudistimme aukioloaikoja: myös sunnuntai auki VIPeille!

Tilava itsepalveluhalli vetää 3 autoa kerralla

KAVERILLE KANS!

Itsepalveluhallimme lukitusjärjestelmä on uusiutunut. Entistä käyttäjäystävällisemmän ja turvallisemman järjestelmän kunniaksi tarjoamme nyt ilmaisen kuukauden sinulle ja kaverillesi kun aloitatte ti-hallin… Read more KAVERILLE KANS!

Foam Lance- vaahdotin, pesuaineet ja välineet ovat saapuneet Custom Garagelle

Nyt menee auton pesu helpoksi ja nopeaksi! Esi- ja ylläpitopesuun tarkoitetetulla Foam Lancella vaahdotat autosi sekunneissa. Muutaman minuutin vaikutusaika, huuhtelu… Read more Foam Lance- vaahdotin, pesuaineet ja välineet ovat saapuneet Custom Garagelle