Tavoitteenamme on olla Suomen paras ja monipuolisin tee se itse -halli! Upeiden tilojen lisäksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön työkaluja ja muuta kalustoa, jotta korjaus- ja pesuhommat sujuisivat mutkattomammin.

Palvelemme pääkaupunkiseudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella, mutta meille kannattaa tulla vähän kauempaakin. Custom Garagella kaikki ropailu onnistuu saman katon alla rennossa ja mukavassa ilmapiirissä!

Lattia-nosturipaikka ja pesuhalli takaavat, että ti-hallimme tiloissa hoidat sujuvasti niin autopesut, autovahaukset, renkaanvaihdot kuin ajoneuvosi korjaukset. Nosturi mahdollistaa myös sujuvan työskentelyn auton alla. Auton itsepalvelupesu on mahdollista tilavassa pesuhallissamme laadukkaan, ammattitasoisen painepesurin avulla. Lue lisää tiloistamme ja kalustostamme.

Unohda turha jonotus, varaa lattia-nosturipaikka, tai pesuhalli suoraan varauskalenterimme kautta. Kuorma-auto tai pakettiauto, tilaa löytyy. Itsepalveluhallissamme onnistuu myös osien hiekkapuhallus ja pienimuotoiset maalaukset esim vanteet, korinosat yms.

Yhteydenotot ja palautteet Kauklahden tee se itse -hallistamme voit lähettää palautekanavamme kautta tai sähköpostitse. Kiireelliset varauskyselyt alle 2h päähän tekstiviestitse.

Sijaitsemme pääkaupunkiseudulla Espoon Kauklahdessa, osoitteessa Vantinmäentie 3. Perille ti-halliin löydät kääntymällä Vantinmäentieltä ravintola Pepinon pihaan ja ajamalla rakennuksen viimeisen nosto-oven kohdalle.

TERVETULOA!