1.6.2020

Ohjeet ja sopimusehdot Custom Garage Vip kk- sopimukseen. 

3kk määräaikainen sopimus itsepalveluhalliin. 3kk Vip-jakso laskutetaan yhdessä erässä etukäteen. Jäsenyys alkaa sovittuna ajankohtana. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä varausta.  

39 euroa/kk sisältää 3h ti-hallin käyttöä/kk. 3kk maksu 117 euroa.

(35 euroa alv 0% tilavuokra. 4 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri- ja pesuvälinemaksu) 59 euroa/kk sisältää 5h ti-hallin käyttöä/kk. 3kk maksu 177 euroa.

(55 euroa alv 0% tilavuokra, 4 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri-, nosturimaksu ja pesuvälineet.)  79 euroa/kk sisältää 7h ti-hallin käyttöä/kk. 3kk maksu 237 euroa.

(75 euroa alv 0% tilavuokra, 4 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri-, nosturimaksu ja pesuvälineet.) 99 euroa/kk sisältää 10h ti-hallin käyttöä/kk. 3kk maksu 297 euroa.

(95 euroa alv 0% tilavuokra, 4 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri-, nosturimaksu ja pesuvälineet.)

Liittymismaksu 25 euroa.

Jälkikäteen ostetut lisätunnit:

3h Vipin lisätunnit 13,00e/h

5h Vipin lisätunnit 11,80e/h

7h Vipin lisätunnit 11,30e/h

10h Vipin lisätunnit 9,90e/h

Lisäpalvelut ja myyntituotteet laskutetaan menekin mukaan. Ajanvaraus varauskalenterin kautta 0,5-8h/krt ellei muuten sovita. Jäsenyyteen kuuluu muovilaatikko, jossa asiakas voi omalla vastuullaan säilyttää autonhoitotuotteita ja välineitä Custom Garagen tiloissa. Laatikkoja on tarjolla rajallinen määrä, jos liittymishetkellä ei laatikkoja ole vapaana, voit jäädä jonoon ja ilmoitamme heti kun laatikkoja vapautuu.

Käytä varatessa etunimenä: Vip …(oma Vip-numerosi, joka löytyy laskusta) ja sukunimenä koko nimesi.

Tilan vuokranantaja Hoohoodee Oy / Custom Garage Finland, jatkossa (CG) Tilan vuokraaja, jatkossa (TV).

CG tarjoaa tilavuokrausta asiakkaalle ja vastaa, että ti-hallin kalusto huolletaan ja tarkastetaan asianmukaisesti. CG vastaa TV ohjauksesta ja neuvonnasta tilan ja laitteiston käytön kanssa. CG ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat äkillisestä veden tai sähkön katkeamisesta. Varmistathan veden- ja sähkösyötön sekä laitteiden toimivuuden ennen kuin alat autoasi pesemään / nostamaan. Katkoista pyritään mahdollisuuksien mukaan infoamaan Garagen whatsapp- ryhmissä. Custom Garagen tiloissa ei ole sallittua oleskella aukioloaikojen ulkopuolella ilman henkilökunnan lupaa. Päihteiden käyttö sekä päihtyneenä hallin tiloissa oleminen ehdottomasti kielletty turvallisuussyistä.

TV huolehtii, että tilaa käytetään vastuullisesti ja omat jäljet siivotaan. Pesupaikalta lastataan roiskevedet auton ympäriltä kaivoon. TV on vastuussa veden sulkemisesta sekä muiden sähkölaitteiden sähkön katkaisusta käytön jälkeen. TV on itse vastuussa omasta tekemisestään, hallin sisä- ja ulkopuolella oleskelusta ja huolehtii, että omaa riittävän kokemuksen käyttämistään koneista / laitteista. Tee itse hallin, nosto-oven ja työkalujen käyttö omalla vastuulla. Parkkipaikalla talviaikaan liikkuessa on noudatettava erityistä varovaisuutta liukkauden takia. CG ei ole vastuussa mahdollisten liukastumisien yms tapaturmien aiheutumisesta hallin sisä- tai ulkotiloissa. Hallille tai muulle kalustolle käyttövirheestä tai muusta huolimattomuudesta mahdollisesti aiheutuvien vaurioiden korjauskulut peritään tilan vuokraajalta.

Custom Garagen tiloissa tulityöt tms toiminta on ehdottomasti kielletty.

TV:lle luovutetaan vuokrasuhteen alussa hälyttimen koodi sekä sormenjäljet skannataan ulko-oven lukijaan. TV on vastuussa siitä ettei hälyttimen koodia luovuteta eteenpäin. Kylmällä ilmalla kannattaa sormeen hönkäistä vähän jos ei meinaa lukija tunnistaa sormea. Hallissamme on tallentava kameravalvonta. Sopimus on henkilökohtainen mutta sisältää myös oman perhekunnan / yhden kaverin ajoneuvojen huoltotoimet hallissa tuntirajoitusten puitteissa. Jokainen varattu tunti kuluttaa vippiä ellei koko aikaa peruta ajoissa tai numeroon 045 651 0445 viestitse ilmoiteta varausta lyhyemmästä tilantarpeesta.

Sopimusehdot hyväksytään laskun maksamisella. Lasku tulee olla maksettu ennen uuden tai jatkosopimuskauden alkua eräpäivään mennessä. Jos maksu viivästyy yli 7 vrk eräpäivästä voidaan jäsenyys irtisanoa välittömästi, ole siis aktiivinen mahdollissa maksuvaikeuksissa ja ota ajoissa yhteyttä meihin. Maksuhuomautusmaksu 10 euroa.

Hallilla on asiakkaiden käytössä ilmainen wifi-yhteys. Salasana customgarage. Verkkoon liittymällä voit käyttää myös stereoihin liitettyä chromecastia, jolla saat puhelimestasi musiikin langattomasti soimaan hallin kaiuttimista. Kaukosäätimestä vahvistin CD- asentoon ja musat päälle.

VIP- asiakkaille on myös tarjolla erilaisia työkaluja, kysy lisää tarvittaessa henkilökunnalta.

Kiitos ja tervetuloa Custom Garagen VIP-jäseneksi!

Custom Garage Crew