30.8.2023

Ohjeet ja sopimusehdot Custom Garage Vip kk- sopimukseen. 

Custom Garage Vip on toistaiseksi voimassa oleva 3kk sopimus itsepalveluhalliin. 3kk Vip-jakso laskutetaan yhdessä erässä etukäteen. Vip-pakettia voi muuttaa tai jäsenyyden voi perua kokonaan ennen uuden kauden alkua.

 

Vip-paketit alkaen 1.9.2023:

3h Vip:

52 euroa/kk sisältää 3h ti-hallin käyttöä/kk. 3kk maksu 156 euroa.

(141 euroa sis alv 0% tilavuokra + 15 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri- ja pesuvälineet.)

4h Vip:

64 euroa/kk sisältää 4h ti-hallin käyttöä/kk. 3kk maksu 192 euroa.

(177 euroa sis alv 0% tilavuokra + 15 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri- ja pesuvälineet.)

5h Vip:

76 euroa/kk sisältää 5h ti-hallin käyttöä/kk. 3kk maksu 228 euroa.

(213 euroa sis alv 0% tilavuokra + 15 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri- ja pesuvälineet.)

7 Vip:

100 euroa/kk sisältää 7h ti-hallin käyttöä/kk. 3kk maksu 300 euroa.

(285 euroa sis alv 0% tilavuokra + 15 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri- ja pesuvälineet.)

10 Vip:

121 euroa/kk sisältää 10h ti-hallin käyttöä/kk. 3kk maksu 363 euroa.

(348 euroa sis alv 0% tilavuokra + 15 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri- ja pesuvälineet.)

Liittymismaksu 25 euroa, sis alv 24%.

Tekstiilipesuri 0 euroa / auto, sis alv 24%. Vuokraa pesuri tästä jos haluat lainata pesuria pidempään esim. kotiin https://grindshop.fi/tuote/rent-karcher-tekstiilipesuri/

Myyntituotteet laskutetaan erikseen menekin mukaan. Ajanvaraus varauskalenterin kautta 0,5-8h/krt ellei muuten sovita. Jäsenyyteen kuuluu muovilaatikko, jossa asiakas voi omalla vastuullaan säilyttää autonhoitotuotteita ja välineitä Custom Garagen tiloissa. Laatikkoja on tarjolla rajallinen määrä. Jos liittymishetkellä ei laatikkoja ole vapaana, voit jäädä jonoon ja ilmoitamme heti kun laatikkoja vapautuu.

Tilan vuokranantaja Hoohoodee Oy / Custom Garage Finland, jatkossa (CG) Tilan vuokraaja, jatkossa (TV).

CG tarjoaa tilavuokrausta asiakkaalle ja vastaa, että ti-hallin kalusto huolletaan ja tarkastetaan asianmukaisesti. CG vastaa TV ohjauksesta ja neuvonnasta tilan ja laitteiston käytön kanssa. CG ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat äkillisestä veden tai sähkön katkeamisesta. Varmistathan veden- ja sähkösyötön sekä laitteiden toimivuuden ennen kuin alat autoasi pesemään / nostamaan. Katkoista pyritään mahdollisuuksien mukaan infoamaan Garagen whatsapp- ryhmässä. Custom Garagen tiloissa ei ole sallittua oleskella aukioloaikojen ulkopuolella ilman henkilökunnan lupaa. Päihteiden käyttö sekä päihtyneenä hallin tiloissa oleminen ehdottomasti kielletty turvallisuussyistä.

TV huolehtii, että tilaa käytetään vastuullisesti ja omat jäljet siivotaan. Pesupaikalta lastataan roiskevedet auton ympäriltä kaivoon. Jos ulosajettaessa auton alle on keräytynyt hiekkaa tms, lastataan ja huuhdellaan hiekat vielä erikseen kaivoon. TV on vastuussa veden ja paineilman sulkemisesta sekä muiden sähkölaitteiden sähkön katkaisusta käytön jälkeen. TV on itse vastuussa omasta tekemisestään, hallin sisä- ja ulkopuolella oleskelusta ja huolehtii, että omaa riittävän kokemuksen käyttämistään koneista / laitteista. Tee itse hallin, nosto-oven ja työkalujen käyttö omalla vastuulla. Parkkipaikalla talviaikaan liikkuessa on noudatettava erityistä varovaisuutta liukkauden takia. CG ei ole vastuussa mahdollisten liukastumisien yms tapaturmien aiheutumisesta hallin sisä- tai ulkotiloissa. Hallille tai muulle kalustolle käyttövirheestä tai muusta huolimattomuudesta mahdollisesti aiheutuvien vaurioiden korjauskulut peritään tilan vuokraajalta.

Eli jätetään halli ja varusteet vähintään yhtä hyvään kuntoon mitä ne oli edellisen jäljiltä, kiitos!

Custom Garagen tiloissa tulityöt, tupakointi tms toiminta on ehdottomasti kielletty.

Custom Garagelle pääsee sisään joko sormenjäljellä tunnistautumalla tai näppäilemällä säännöllisesti vaihtuva ovikoodi. TV sormenjäljet skannataan ulko-oven lukijaan. Kylmällä ilmalla kannattaa sormeen hönkäistä vähän jos ei lukija meinaa tunnistaa sormea. Hallissamme on tallentava kameravalvonta. Sopimus on henkilökohtainen mutta sisältää myös oman perhekunnan / yhden kaverin ajoneuvojen huoltotoimet hallissa tuntirajoitusten puitteissa. Jokainen varattu tunti kuluttaa vippiä ellei koko aikaa peruta ajoissa tai numeroon 0415351695 viestitse ilmoiteta varausta lyhyemmästä tilantarpeesta.

Sopimusehdot hyväksytään laskun maksamisella. Lasku tulee olla maksettu ennen uuden tai jatkosopimuskauden alkua eräpäivään mennessä. Jos maksu viivästyy yli 7 vrk eräpäivästä voidaan jäsenyys irtisanoa välittömästi, ole siis aktiivinen mahdollissa maksuvaikeuksissa ja ota ajoissa yhteyttä meihin. Maksuhuomautusmaksu 10 euroa.

Liity Custom Garagen Whatsapp-ryhmiin niin saat tiedotukset asap ja pääset keskustelemaan muiden jäsenien kanssa autonhoitohommista yms.

Custom Garage Info (Erittäin suositeltava)

https://chat.whatsapp.com/DKdDJpYVu6u7m4PNE4bTnE

Custom Garage Talk

https://chat.whatsapp.com/IFvz3sB3Ut0HaNaHjvMzQV

Kiitos kun olet Garagen VIP-jäsen!

Custom Garage Crew

Henrik & Yasmine

0415351695