3.2.2019 

Ohjeet ja sopimusehdot Custom Garage Vip kk- sopimukseen.

3kk määräaikainen sopimus itsepalveluhalliin. Laskutetaan yhdessä erässä. Jäsenyys alkaa sovittuna ajankohtana. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä varausta.

99 euroa/kk sisältää 10h ti-hallin käyttöä.

(95 euroa alv 0% tilavuokra, 4 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri-, nosturimaksu ja pesuvälineet.)

79 euroa/kk sisältää 7h ti-hallin käyttöä.

(75 euroa alv 0% tilavuokra, 4 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri-, nosturimaksu ja pesuvälineet.)

59 euroa/kk sisältää 5h ti-hallin käyttöä.

(55 euroa alv 0% tilavuokra, 4 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri-, nosturimaksu ja pesuvälineet.)

39 euroa/kk sisältää 3h ti-hallin käyttöä.

(35 euroa alv 0% tilavuokra, 4 euroa sis alv 24% imuri-, vesi-, pesuri-, nosturimaksu ja pesuvälineet.)

Liittymismaksu 25 euroa.

Jälkikäteen ostetut lisätunnit:

3h Vipin lisätunnit 13,00e/h

5h Vipin lisätunnit 11,80e/h

7h Vipin lisätunnit 11,30e/h

10h Vipin lisätunnit 9,90e/h

Lisäpalvelut ja myyntituotteet laskutetaan menekin mukaan. Ajanvaraus varauskalenterin kautta 0,5-8h/krt ellei muuten sovita. Jäsenyyteen kuuluu muovilaatikko, jossa asiakas voi omalla vastuullaan säilyttää autonhoitotuotteita ja välineitä Custom Garagen tiloissa. Käytä varatessa etunimenä: Vip ja sukunimenä omaa Vip-numeroasi, joka löytyy laskusta.

Tilan vuokranantaja Hoohoodee Oy / Custom Garage Finland, jatkossa (CG) Tilan vuokraaja, jatkossa (TV).

CG tarjoaa tilavuokrausta asiakkaalle ja vastaa, että ti-hallin kalusto huolletaan ja tarkastetaan asianmukaisesti. CG vastaa TV ohjauksesta ja neuvonnasta tilan ja laitteiston käytön kanssa. CG ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat äkillisestä veden tai sähkön katkeamisesta. Varmistathan veden- ja sähkösyötön sekä laitteiden toimivuuden ennen kuin alat autoasi pesemään / nostamaan. Katkoista pyritään mahdollisuuksien mukaan infoamaan Garagen whatsapp- ryhmissä. Custom Garagen tiloissa ei ole sallittua oleskella aukioloaikojen ulkopuolella ilman henkilökunnan lupaa. Varmista nosto-ovi turvatapilla kun ajat sisään tai ulos. Päihteiden käyttö sekä päihtyneenä hallin tiloissa oleminen ehdottomasti kielletty turvallisuussyistä.

TV huolehtii, että tilaa käytetään vastuullisesti ja omat jäljet siivotaan. Nosturipaikalta harjataan irtoroska roskikseen ja pesupaikalta lastataan roiskevedet auton ympäriltä kaivoon. TV on vastuussa veden sulkemisesta ja nosturin sekä muiden sähkölaitteiden sähkön katkaisusta käytön jälkeen. TV on itse vastuussa omasta tekemisestään, hallin sisä- ja ulkopuolella oleskelusta ja huolehtii, että omaa riittävän kokemuksen käyttämistään koneista / laitteista. Tee itse hallin, nosto-oven, CG loungen, autonostimen ja työkalujen käyttö omalla vastuulla. Parkkipaikalla talviaikaan liikkuessa on noudatettava erityistä varovaisuutta liukkauden takia. CG ei ole vastuussa mahdollisten liukastumisien yms tapaturmien aiheutumisesta hallin sisä- tai ulkotiloissa. Nostimelle, tilalle tai muulle kalustolle käyttövirheestä tai muusta huolimattomuudesta mahdollisesti aiheutuvien vaurioiden korjauskulut peritään tilan vuokraajalta.

Tulitöissä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Tulityökortti on oltava voimassa ja se esitetään henkilökunnalle ennen jokaista tulityötä. Suojaukseen tulee panostaa siten, ettei kipinöitä pääse lentämään kaappien alle tai ovien kautta viereisiin tiloihin. Esim helmoja tai pohjaa hitsatessa tulee auton sisäpuolelta poistaa kaikki palava materiaali riittävältä etäisyydeltä esim matot, johtosarjat, polttoaineletkut yms. Muistathan, että lämpö siirtyy runkoa pitkin hyvinkin pitkälle jos pidempään samaa kohtaa hitsaa. Mukana on oltava aina tulityövartija eli henkilö joka seuraa tulityötä koko ajan ja pitää silmällä ettei vaaratilanteita pääse syntymään. Jälkivartionti tulityön jälkeen on 1 tunti.

TV:lle luovutetaan vuokrasuhteen alussa hälyttimen koodi sekä sormenjäljet skannataan ulko-oven lukijaan. TV on vastuussa siitä ettei koodia luovuteta eteenpäin. Kylmällä ilmalla kannattaa sormeen hönkäistä vähän jos ei meinaa lukija tunnistaa sormea. Hallissamme on tallentava kameravalvonta. Sopimus on henkilökohtainen mutta sisältää myös oman perhekunnan / yhden kaverin ajoneuvojen huoltotoimet hallissa tuntirajoitusten puitteissa. Jokainen varattu tunti kuluttaa vippiä ellei koko aikaa peruta ajoissa tai numeroon 045 651 0445 viestitse ilmoiteta varausta lyhyemmästä tilantarpeesta.

Sopimusehdot hyväksytään tämän sopimuksen allekirjoituksella tai mukana olevan laskun maksamisella. Lasku tulee olla maksettu ennen uuden tai jatkosopimuskauden alkua eräpäivään mennessä. Jos maksu viivästyy yli 7 vrk eräpäivästä voidaan jäsenyys irtisanoa välittömästi, ole siis aktiivinen mahdollissa maksuvaikeuksissa ja ota ajoissa yhteyttä meihin. Maksuhuomautusmaksu 10 euroa.

Hallilla on asiakkaiden käytössä ilmainen wifi-yhteys. Salasana customgarage. Verkkoon liittymällä voit käyttää myös stereoihin liitettyä chromecastia, jolla saat puhelimestasi musiikin langattomasti soimaan hallin kaiuttimista. Kaukosäätimestä vahvistin CD- asentoon ja musat päälle.

VIP- asiakkaille on myös tarjolla erilaisia työkaluja, perustyökalut Boxon laatikosta ja pulttipyssy yms löytyy lukitusta kaapista, kysy lisää tarvittaessa henkilökunnalta.

Kiitos ja tervetuloa Custom Garage VIPiksi!

Custom Garage Crew